MERHABALAR

Hosgeldiniz bu blogda sizlerle kendi yaptigim patchwork calismalari, yagliboya resimlerimi ve cektigim fotograflari paylasmak istedim.Yorumlarinizi bekliyorum beni yanliz birakmayin Hepinize sevgiler.


30 Eylül 2010 Perşembe

KURS BASLIYOR

Arkadaslar Kirkyama kursumuz yarin basliyor.Ders gunlerimiz degisti, bundan sonra Carsamba ve Cuma Gunleri 09.00 -16.00 arasi hepinizi bekliyorum sevgiler ...

2 yorum:

jolie dedi ki...

Marmariste bu sene patchwork kursları vermiyor.. ne yazık. Tam belli değil. Bir kaç tane kadınlar aynı hobby yapmaya çok beğendim. Belki bir kaç tane arkadaşlar beraber çalısacağız.
Ama önce Hollandaya gidiyorum.. 16 kasım - 26 kasım,a kadar. Annem özlüyorum. Sen de güzel şeyler yapıyorsun. Kurs sen veriyormusun? Belki gelecek ay bir kere Muğlaya gidiyorum .. çok merak ediyorum.
Ben Hollandaliym ve 15 sene Marmariste oturuyorum.. evliyim ve 50 yaşındayım. Türkçem yanlışlık var .. ama "olsun"

Zehra dedi ki...

merhaba jolie
evet ben kurs veriyorum. Gazi Mustafa Kemal Kultur merkezinde cuma ve carsamba gunleri kursumuz var.Sabah 9.00- 16.00 arasi. Burada kursumuzun adi KIRKYAMA diye biliniyor..Bu gunlerde gelirsen kursumuzuda ziyaret edebilirsin misafirimiz olabilirsin.Benim kursumdada Romanyali bir arkadasimiz var o da senin gibi uzun zamandir burada yasiyor ve patchwork yapiyor.Benimde annem uzakta bende ozluyorum.Ben 47 yasimdayim.Kursumuza bekleriz.sevgiler...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...